24 Haziran 2014 Salı

Gaziantep'te ev taşıyanlar

  Gaziantep'te ev taşıyanlar
http://gazianteparaban.blogspot.com.tr/2014/06/gaziantep-tasmaclk-sirketleri.html
 Gaziantep evden eveciler Anayasa Mahkemesi'nin Devrimci Karargah Örgütü ve evden eve taşıma Oda TV davaları sanığı Henefi Avcı'nın haklarının ihlal edildiğine karar vermesinin ardından cezaevinden çıkan Avcı uçakla geldiği Gaziantep evden  eve taşımacılık 'te görkemli bir şekilde karşılandı. Enaz Bin kişinin karşıladığı Hanefi Avcı için oluşturulan 250 araçlık konvoy kentte tur attı Gaziantep'te ev taşıyanlar  .Avcı için kurban kesildi.
Saat:18.45 Uçağı ile İstanbul'dan Gaziantep Sazgın Havalimanına inen Henefi Avcı, Annesi Emine Avcı kızkardeşleri ; Ayşe Tekcan, Meryem Öztoprak,Fadime Bayazıt ,erkek kardeşleri ; Nevzat Avcı ; Şahin Avcı , Bahri avcı, ve gaziantep evden eve nakliyat yakınları tarafından karşılandı. Bayrak ve Avcı'nın posterini taşıyan yakınları, Avcı ile kucaklaştı.Bin kişinin karşıladığı Avcı konvoy halinde çevre yolundan annesinin oturduğu Deniz Mahallesi'ndeki evine geldi.FOTOĞRAFLAR İÇİN FOTO GALERİYE BAKINIZ
Burada nakliye  kendisi için kurban kesilen Hanefi Avcı "Bu, devlet hizmeti. Zaman zaman bir şeyler yaparsınız terfi edersiniz, ödül alırsınız, madalya verirler, bazen de 'gel cezaevinde yat' derler" dedi.
Bir planı olup olmadığı yolundaki soruyu yanıtlayan Avcı " Şu anda her hengi bir şey planlamış değilim.Daha yeni çıktık. Önümüzü bir görelim.Gaziantep evden  eve taşımacılık Güneş balçıkla sıvanmaz,adalet ergeç yerini bulacak, şu an ileri dönük düşüncem yok, ailemle hasret gidereceğim, diğer günlerde geldiğimde 2-3 kişi karşılardı, kötü günümde tüm çevrem taşımacılar yanımda beni karşıladı, teşekür ediyorum onlara, bu ülke bizim, bu topraklar bizim, 34 yıl hizmet verdim daha da vereceğim.. " dedi.
Hanefi Avcı'nın annesi Emine Avcı da" 5 sene oldu, oğlum hapis yattı. Hiç bir suçu yoktu. Emniyet müdürüydü. Diyarbakır'da 8 evden eve gaziantep sene emniyet müdürlüğü yaptı .gaziantep evden eve nakliyat  Ben oğlumu biliyorum. Beni öldürdü bu oğlum" diye konuştu.
Hanefi Avcı için Babaevinde kurban kesildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder